Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Supercupen till Behrn arena?

Den hårda vintern gör att flera allsvenska lag tvingas flytta sina premiärmatcher. Nu kan även supercupen flyttas - till Örebro och Behrn arena.

På flera arenor arbetas det för fullt med att få gräsplanerna speldugliga till den allsvenska premiären 13-15 mars. Stora mängder snö och kyla har sannerligen ställt till det och på Råsunda, där supercupen egentligen ska spelas, är man oroliga över att gräsmattan inte ska hålla.

- Vi jobbar på det. Men det är tveksamt om planen klarar av supercupen, säger Råsundas vaktmästare Peter Rignell till Svenska Dagbladet.

Örebro påtänkt

Supercupen spelas den 6 mars mellan AIK och IFK Göteborg. Nu kan lösningen bli att flytta tungviksmötet till Behrn arena.

- Ja, det har varit snack om det. Klart att det skulle slita på Råsunda med både cupmatchen och den allsvenska premiären, säger Rignell.