Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svårt att känna sig välkommen till Vivalla

Hej och välkommen till Vivalla, nja så välkomnande känns det inte när man klivit av bussen i Vivalla centrum och ska gå trapporna upp till centrumanläggningen. Inte den minsta lilla välkomstblomma finns. Bara en liten rabattlåda, till hälften tom och till hälften med ogräs. Det finns alltså inte en enda välkomnande rabatt eller något blomster överhuvudtaget utanför Vivalla centrums huvudingång, ej heller utanför de övriga ingångarna. Varför?

Vidare så finns det vid huvudingången en informationstavla som inte stämmer mer än till hälften, ty det är år sedan Willys, Guldsmeden, skomakaren, lärcentrum ooch så vidare försvann, men på skylten lever de vidare. Nedanför den felaktiga skylten finns det ett cykelställ som ofta är överfullt och till höger om ingången finns det en rökruta för herrar. En och annan maskros sprider dock sitt solgula leende. Känn er Varmt välkomna!

”Vivallabo”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel