Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Svik inte sporten i Örebro

Annons

I Örebro finns det väldigt mycket sport att titta på, men inte tillräckligt med supportrar. Örebros lag bjuder på sport i högsta ligan i så väl fotboll som hockey, volleyboll och innebandy. Men det enda man hör är att det inte är tillräckligt mycket framgång. Var lite nöjd och stolt istället, för det är inte många städer som har så många lag i högsta ligorna. Hjälp lagen att nå sina mål istället för att klaga. Gå på matcherna och heja fram våra Örebrolag!

Jag är övertygad om att lagen hade gått mycket bättre om de hade fått tillräckligt med support. Så ta med era vänner till fotboll, hockey, innebandy eller volleyboll.

Många folk har bestämt sig att bara gå på en sport som till exempel ÖSK. Varför kan ni inte gå på de andra sporterna också? Det hade lyft hela Örebro stad. Engagemanget hade blivit större i hela Örebro och fler och fler hade börjat intressera sig av sport och hejat fram Örebros lag.

De flesta har inte råd att betala för att se flera matcher samma vecka. När priset ligger runt 100 kr. Klubbarna skulle kunna komma överens om att sänka priset för att dra in mer publik och därmed kanske få in lite mer pengar. Det är ett tips till Örebros sport klubbar.

Så Örebros lag: Sänk priserna till matcherna för att dra in mer supportrar så alla lagen går bättre!

”Sportintresserad”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel