Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Synligare service i nya lokaler

I tisdags gick det första flyttlasset från det gamla kontoret. I dag beräknas Utvecklingsenheten kunna hålla öppet som vanligt, numera i Terabs gamla lokaler på Kristinavägen.

Annons

I tisdags gick det första flyttlasset från det gamla kontoret. I dag beräknas Utvecklingsenheten kunna hålla öppet som vanligt, numera i Terabs gamla lokaler på Kristinavägen.

Utvecklingsenheten Leila Persson och Anne Resare dirgigerar en strid ström av kartongbärande flyttgubbar. Det är dag två av flytten och fortfarande är det ganska rörigt.

– Men vi försöker ha bra service ändå. Vi har öppet om folk vill komma, men de får ta att det är lite stökigt och att vi inte har fått igång datorerna än, säger Anne Resare.

Den nya besöksadressen för utvecklingsenheten är Kristinavägen 34, där Terab låg tidigare. Den största skillnaden mot tidigare är att enheten nu kommer att finnas på markplan, samt att de fått sällskap av konsumentvägledningen.

– Det känns som att vi blir lite mer synliga när vi sitter på markplan. Kanske blir det lite fler spontanbesök nu. Förut har folk tyckt att vi var lite osynliga eftersom vi suttit en trappa upp, men det hoppas vi ska ändras nu, säger Leila Persson.

Fler arbetskamrater

För konsumentvägledaren Inger-Kristina Rudenvall kommer flytten från biblioteket innebära att hon får fler arbetskamrater som indirekt kan underlätta hennes arbete.

–Nu kan jag få hjälp att passa telefonen om jag måste vara ute på besök. Annars kommer inte så mycket att förändras, det är fortfarande samma telefon- och besökstider som tidigare, säger hon.

Direkt innanför entrén i de nya lokalerna kommer en plats att reserveras för de tillfällen då politiker från kommunen kommer att finnas på plats för att möta besökare. Det finns även planer på en stor tv-skärm med information om kommande aktiviteter väl synlig för besökarna.