Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Syrianska vill låna från ÖSK

Josef Ibrahim, 21, är nära en utlåning till ÖSK-konkurrenten Syrianska.
– Josef vill till oss och skulle må bra av att komma hit, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till NA.

Josef Ibrahim har hamnat under pommes frittes-påsarna i ÖSK:s frys. Inte heller under nye tränaren Peo Ljung har Forwardprodukten fått chansen att visa upp sig. Nu kan NA berätta att Syrianska kämpar för att få Ibrahim på lån under hösten. Samma klubb som Ibrahim valde att nobba när han till slut skrev på för ÖSK för två år sedan.

Ibrahim har gjort två inhopp under årets säsong. Förra året hoppade han in fem gånger. Han väntar fortfarande på sin första match från start i allsvenskan.

"Inga kommentarer"Till NA säger Josef Ibrahim så här om situationen i ÖSK och uppgifterna om Syrianska:

– Tyvärr kan jag inte säga mer än inga kommentarer just nu. Ledsen att göra dig besviken men det är det enda svaret jag kan ge i dagsläget.

Syrianskas ordförande Andreas Temiz:

"Diskussionen lever"

– Vi har tagit kontakt med ÖSK. Josef vill till oss. Diskussionen lever trots att inget har hänt på ett tag. Nu hoppas vi ÖSK kan lösa det.

– Vi vet vad Josef kan och vet också att han har ett stukat självförtroende i ÖSK. Han skulle må bra av att komma till oss. Trots att vi också har en hård konkurrens bland yttrarna. Till och med hårdare än i ÖSK, säger Temiz.