Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tack för att ni äntligen satsar på Transtenskolan!

Jag vill ge ett stort tack till kommunen och Magnus Andersson, som nu väljer att satsa på att göra Transtenskolan till en fysiskt trevligare arbetsplats.

Att ha en arbetsplats som är fräsch och fin, gör att man blir både mer motiverad men också känner uppskattning att det man gör är viktigt. Jag som personal upplever att eleverna är mycket mer fokuserad och vill lyckas, när dem också känner att de blir uppskattade och får till exempel klassrummen och korridorerna fixade. Den fysiska arbetsmiljön är viktigare än vad politiken tidigare trott, för att få nå dem mål med studiero, trygghet och måluppfyllelse som huvudman har.

Jag har många gånger fått höra från elever att ”varför ska vi satsa och kämpa, när det ser ut som det gör? Klart att elever skiter i det, när allt runtomkring ser ut som skit”. Jag tror och hoppas att den uppfräschning som Transten kommer få, också kommer leda till en trevligare och renare arbetsplats, vilket i sin tur kommer märkas i de mål som huvudman har.

Så tack, för att ni ser och hör oss, både elever och personal på Transtenskolan.

”Personal på Transten”

Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel