Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Talangen provspelar med ÖSK

Han har provtränat med AIK, Mjällby och Malmö.
Nu ska BK Forwards Mohammed Saied visa upp sig för ÖSK.
Från och med onsdag tränar han med klubben.
– Jag känner mig mer än redo för allsvenskan, säger han.

Annons

Mohammed Saied, 21, provtränar alltså med Örebro SK direkt när laget på onsdag återupptar träningen efter 1,5 månaders semester.

Mittfältaren, som är uppväxt i Örebro men fotbollsfostrad i sju år i engelska West Bromwich Albion innan han återvände till BK Forward inför 2009, har under hösten och vintern redan avverkat provspel i AIK, Mjällby och Malmö FF och räknar med att ta en allsvensk tröja i något av lagen.

– Det har faktiskt gått riktigt bra på provspelen, och jag tror att jag kommer att få kontrakt med någon klubb. Jag har faktiskt inte tänkt på vad jag ska göra annars, jag tror att det löser sig, säger Mohammed.

"Bra om det blev ÖSK"

Vilken klubb det blir spelar dock mindre roll.

– Jag bor ju i Örebro, så det är klart att det skulle vara bra om det blev ÖSK. Men jag har inte något emot något lag, för mig är det viktiga att det blir allsvenskan. Jag känner mig mer än redo, säger han.

Läs mer i måndagens NA, papperstidningen!