Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Testar med nykomling – i superettan

ÖSK–mittfältaren Tobias Nilsson kommer de närmaste dagarna att besöka en nykomling i superettan.

Annons

Det handlar om Husqvarna FF som kommer att bekanta sig med den snart 28-årige mittfältaren under den här veckan.

– De har varit intresserade av honom under en längre period. Sedan får vi se vart det tar vägen, säger ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark till NA.

Nilsson anslöt till ÖSK inför förra säsongen och kom då från allsvenskan Åtvidaberg. Succén i ÖSK uteblev dock och den passningsskickliga mittfältaren fick säsongen delvis förstörd på grund av skador. Han spelade sin senaste tävlingsmatch för ÖSK den 24 september mot Brage.

Först i träningsmatchen mot Sirius i fredags kunde Tobias Nilsson spela fotboll igen över huvudtaget efter sina ryggproblem. Han hoppade då in i den 63:e minuten.

– Han är i ett läge i sin rehab där han precis har börjat spela matcher och då behöver han speltid. Vi vill att han ska ha den möjligheten och spela så mycket som möjligt, säger Sköldmark.

Det som är aktuellt är ett säsongslån där ÖSK har möjlighet att kalla tillbaka honom under sommaren.

Samtidigt noterar vi att mittfältstalangen Filip Albertsson lånas ut till Forward. Samma väg gick nyligen ÖSK-talangen Sebastian Ring.