Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tidigare i Degerfors - ÖSK intresserat

Djurgårdens Martin Broberg uppges av Expressen vara ett intressant namn för ÖSK. För NA bekräftar Magnus Sköldmark det.– Han är ett av många namn som figurerar, säger Sköldmark.

Martin Broberg är fostrad i Karlskoga SK men slog sedan igenom i Degerfors i ett tidigt skede av karriären.

2012 gick den 24-årige yttermittfältaren till Djurgården där han till en början fick gott om speltid. Men minuterna på planen har blivit allt färre och den här säsongen har Broberg faktiskt inte gjort en enda minut allsvensk fotboll.

Nu uppger Expressen att ÖSK är intresserade av att knyta åt sig Broberg, vilket också NA nu kan bekräfta.

– Han är ett av många namn som figurerar. Vi har några namn i våra rullar, så det kan jag väl säga. Sedan är Martin en före detta lokal spelare och då tittar vi extra på det.

Vad kan du säga om honom som spelare?– Det är ju en relativt kraftull spelare med ett bra skott.

Är det en spelartyp ni saknat?– Det är lite tidigt att säga, men det är i alla fall en spelare vi tittar på om vilka möjligheter som finns.

Har ni diskuterat med Djurgården?– Nej, det har vi inte.

ÖSK återsamlas på onsdagen efter semestern.

– Då får vi ta tempen på gänget och se hur de har haft det. Det är som en nystart inför omstarten av allsvenskan i juli. Men vi har fått positiva signaler från spelarna och de verkar ha mått bra, säger Sköldmark.