Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tidnings-vd anmäldför att ha skallat vakt

En förundersökning är inledd mot Aftonbladets tillförordnade vd Pontus Gustafsson efter fredagsnattens händelser på Ritz i Örebro.

Annons

Pontus Gustafsson har hävdat att det inte finns någon polisanmälan, men det stämmer alltså inte. Även Ritz nöjeschef Tony Fransson har sagt att hela historien är uppförstorad, och att något våld inte förekommit.

Anmälan visar något annat:

Pontus Gustafsson är skäligen misstänkt för misshandel. Han ska ha skallat en entrevärd på Ritz.

Bakgrunden var att värden gått fram till Pontus Gustafsson för att fråga hur det var fatt efter att han stött till ett bord inne på krogen. Enligt anmälan blev han då först puttad i bröstet och sedan skallad.

En polispatrull kallades till platsen och tog upp anmälan vid kvart i två på natten mot lördag. Pontus Gustafsson fick också tillbringa natten i fyllecell.

Uppgifterna har tidigare varit att det inte finns någon polisanmälan, men så är det alltså inte.

Aftonbladets ledning har också uppgett till Resumé att de trots händelsen har fortsatt förtroende för sin tillförordnade vd, och att han ska kunna fortsätta jobba som det är tänkt.