Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tolv busslinjer ska bli sju

Artikel 52 av 55
Superbussarna i Örebro
Visa alla artiklar

Nina Höijer håller på att rita om busslinjerna i Örebro tätort 12 skall bli 7, man undrar vilka som ska bort för hittills har förändringarna inte varit någon förbättring. Men några tips: linje 2 Brickebacken Lundby, linje 10 Universitetet Lundby båda linjerna har flera bussar att välja på är det många resande går det lätt att ordna med större turtäthet.

När man sedan titta på linjekartan för tätorten finns det i dag fyra linjer som ansluter till Universitetet, men vad går till USÖ, ynka två linjer en förbi A-entrén och en linje Södra Grev Rosengatan, båda större arbetsplatser min spontana bedömning är att USÖ¨:s patienter har bättre behov av bra bussförbindelser än Universitetets elever. Det finns områden som är helt utan bussar, till exempel Södra Lindhult, när får de buss, hållplatser finns redan?

”Lennart”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel