Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Topp tre årets ÖSK-mål

ÖSK har spikat sin målsättning inför den allsvenska premiären. Topp tre är målet, enligt klubbledningen.

ÖSK brukar alltid gå ut med en officiell målsättning inför seriestarten. I år väljer man till och med att göra det i form av ett pressmeddelande.

– I år är det topp tre som gäller, en målsättning som mycket väl stämmer överens med verksamhetens långsiktiga ambitioner. De sportsliga samt ekonomiska förutsättningarna i nuläget gör att vi känner oss väl rustade inför de mål vi satt upp för säsongen, säger VD Jan Karlsson i detta.

Målsättningen offentliggörs samma dag som A-truppen reser hem från sitt träningsläger i Turkiet. Där har spelare, tränare och ledare diskuterat sig fram till vad som anses vara en rimlig nivå att uppnå säsongen 2011.

Denna stäms sedan av med klubbledningen och styrelsen.

- Från styrelsens sida tycker vi att det är roligt att laget och tränarna känner att förutsättningarna är så goda att vi minst ska kunna nå samma resultat som i fjol. Och det är en målsättning som vi helt ställer oss bakom, säger ÖSK Fotbolls ordförande Björn Åqvist.

De två föregående säsongerna har klubbens officiella målsättning varit topp fem. Efter fjolårets fina tredjeplats skruvas alltså förväntningarna upp ytterligare ett snäpp.

Läs mer om målsättningen i torsdagens NA, papperstidningen.