Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Topphemliga Gumball-stoppet i länet

Dolph Lundgren och Jon Olsson är två av de kändisar som deltar i lyxrallyt Gumball 3000. Nu avslöjas att det hemliga stoppet för bilförarna blir Örebro slott.

Annons

Skådespelaren Dolph Lundgren är en av dem som deltar i Gumball 3000. Han ska köra en Ferrari FF. Andra deltagare i det kändistäta loppet är skidåkaren Jon Olsson och den amerikanska skådespelaren David Hasselhoff.

I morgonsoffan i TV4 nyhetsmorgon avslöjade Dolph Lundgren den topphemliga platsen för deltagarnas lunch: Örebro slott.

Robin Olenius, presskontakt för spelföretaget Betsafe, bekräftar att Örebro slott är platsen där Gumball 3000-deltagarna stannar till under söndagen.

– Gumball kommer förbi och stannar där. Fotomöjligheterna är jättestora, säger Robin Olenius.

Dolph Lundgren och Jon Olsson kör båda i team Betsafe.

Klockan 12 går starten från Stockholm och sedan beräknas förarna vara i Örebro klockan 14 på eftermiddagen. Lunchen äger rum klockan 16 till 17.30.

– Det blir lite trångt i början så exakt 12 kommer inte alla bilar i väg från Stockholm. Tusentals människor tittar på bilarna i Stockholm, säger Robin Olenius.

120 bilar med två personer i varje bil ska köra Gumball 3000. Slutdestinationen för loppet är Las Vegas i USA och innan passerar deltagarna bland annat Oslo, Köpenhamn och Amsterdam. Bilarna flygs sedan över till USA.

Annons