Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Torsby reservort för Ånnaboda

 
SM-veckan 2015
Visa alla artiklar

Svenska skidförbundet har nu utsett en reservort till skidornas SM-vecka i Ånnaboda.

Med 52 dagar kvar till inledningen av den stora SM-veckan i Örebro har svenska skidförbundet utsett en reservort för längdskidorna. Anledningen är oron för att snön inte ska räcka till i Ånnaboda.

Tillsammans med Örebro skidallians har man därför arbetet fram en reservplan om plusgraderna skulle omöjliggöra tävlande i Kilsbergen sista veckan i januari.

Nu är det bestämt att värmländska Torsby i så fall blir ny tävlingsplats. Men fortfarande med Örebro skidallians som arrangör.

- Vi kommer genomföra tävlingarna med stöd av den lokala skidklubben SK Bore och det känns som ett klockrent upplägg, säger Lasse Lundberg ordförande i Örebro skidallians i ett pressmeddelande.

Längdåkningen är en del av riksidrottsförbundets stora SM-vecka som arrangeras i Örebro vecka 5. Längdåkningen avgörs i Ånnaboda mellan onsdag 28 januari och söndag 1 februari.