Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tränarduon förlänger med Örebro Hockey: ”Ger oss nyttig erfarenhet i bagaget”

Niklas Sundblad och Petri Liimatainen förlänger sina respektive kontrakt med Örebro hockey. Det berättar sportchefen Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Annons

(+) LÄS MER: Sundblad om att få stanna i Örebro Hockey: ”Är en styrka av ledningen”

Säsongen är över och Örebro Hockey som klarade SHL-kontraktet. Nu börjar jobbet med att förstärka truppen inför kommande säsong. Lukas Pilö har skrivit ett tvåårskontrakt med klubben och blir därmed kvar. De har också säkrat Kristian Näkyvä som nyligen skrev på.

Och pusselbitarna börja falla på plats. I dag kom nästa besked. Nämligen att tränartrio Niklas Sundblad och Petri Liimatainen förlänger sina respektive kontrakt med föreningen, det berättar sportchefen Niklas Johansson till klubbens hemsida.

– Det känns bra att Niklas och Petri stannar hos oss under den kommande säsongen. Att vi tillsammans gick igenom det gångna året stärker oss och ger oss nyttig erfarenhet i bagaget. Nu blickar vi framåt och framförallt uppåt i tabellen, säger Sportchef Niklas Johansson.

Sedan tidigare står det klart att Niklas Eriksson skriver kontrakt över den kommande säsongen.

Läs också:

Uppgifter: Örebro vann dragkamp med Luleå om LHC:s landslagsback

(+) Silly season: Allt om Örebro Hockeys lagbygge – rykten, nyförvärv och nyheter