Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre revypersonligheter i Lekeberg fick ta emot utmärkelser

Rebecka, Rasmus och Morgan är alla aktiva i Lekebergs revysällskap. En officiell bekräftelse visar att de är både omtyckta och nyttiga i föreningen.

Annons
Morgan Deile, Rebecka Elliot och Rasmus Håkansson prisades av Lekebergs revysällskap i samband med årsmötet.Foto: Gunnar Öquist

Tre utmärkelser delades ut i samband med söndagens årsmöte för Lekebergs revysällskap. De två första i samarbete med huvudsponsorn Lekebergs Sparbank.

Rebecka Elliot utsågs till Årets Nöjesutvecklare och fick 5 000 kronor. Rasmus Håkansson fick 3 000 kronor och priset ”Ung Revy”. Morgan Deile fick det interna priset Årets Stötte(s)pelare och blev 1 000 kronor rikare på kuppen.

Lekebergs revysällskap är en aktiv förening med cirka 250 medlemmar. Per Arne Brånsgård tar över som ordförande efter Gunilla Pihlblad som stannar kvar i styrelsen och antar en ny roll som verksamhetsledare.

Under 2017 gjordes 15 olika arrangemang som lockade nära 5 000 personer till Sparbanksbörsen. Inte minst seniorgruppen drar mycket publik till sina folklustspel.

Denna sommar, precis som sju tidigare, har man också kunnat göra ett ungdomsprojekt. Utöver detta den stora revymusikalen Drömfabriken och hyllningsföreställningen till Povel Ramel. Vetenskapspubar och föreläsningar varit en annan del i sällskapets verksamhet.

Annons