Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tredje raka för Rynninge

Rynninge tog tredje raka segern efter 4–1 mot Skoftebyn. Men ingen höjdarmatch, tycker tränaren Mattias Wikström.
– Vi spelade inte speciellt bra, säger Wikström.

Grenadjärvallen var svårspelad efter allt regn som föll under fredagen, vilket hindrade Rynninge att få i gång sitt rull.

– Vi gör mycket misstag. Den första halvleken var medioker, säger Mattias Wikström.

Det stod ändå 1–0, efter att Niklas Widmark nickade in en hörna. En kvart in på den andra halvleken blev Mattias Norgren inbytt och då blev det lite bättre fart. Ludwig Malm gjorde 2–0 och Mattias Norgren ordnade en straff som Peter Lundberg satte till 3–0. Och Norgren rundade av sitt inhopp genom att göra 4–0 strax därefter.

– Efter 3–0 blev det avslaget. Men vi är ändå ett bättre lag, trots att vi inte är på topp. Så det känns ändå rätt okej, säger Mattias Wikström.

Det var Rynninges tredje raka seger och man har häng på topplagen Gauthiod och Assyriska i division 2 norra Götaland med sju omgångar kvar.

– Vi har sex poäng upp till toppen och vi möter båda lagen, så vi har inte råd att förlora någon av de matcherna. Nästa match möter vi Ytterby borta. Det blir tufft. Peter Lundberg är avstängd och vi måste höja oss för att kunna vinna där, säger Mattias Wikström.

Bäst i Rynninge var högerbacken Robert Dahm, som enligt Wikström var ”riktigt bra”.