Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Trött Crespo klev av träning

ÖSK:s skyttekung Alhassan Kamara fanns med på den förberedande träningen inför Kalmar-matchen. Men klev av efter uppvärmningen. Beslut om spel tas på måndagen.

Efter visumstrulet som drabbade sex av Sierra Leones spelare efter landskampen mot Kongo-Kinshasa anlände "Crespo" till Örebro igen så sent som på lördagen. Det gjorde att anfallsesset tog det lugnt på söndagsträningen. Han medverkade på uppvärmningen och lättare kvadratspel men klev av när det vankades tvåmålsspel. Daniel Gsutavsson utgjorde då anfallspar tillsammans med Marcus Pode. 

– Jag har ätit och sovit dåligt senaste dagarna. Så därför gick jag av, men vill tränaren att jag spelar så gör jag det självklart, säger "Crespo" till NA. 

I truppen som Alexander Axén tog ut saknas skadeförföljde talangen William Atashkadeh och backen Ilir Berisha som så sent som förra veckan spelande 90 minuter i en landskamp med Kosovo. Truppen i sin helhet:

Oscar Jansson

Jacob Rinne

Christoffer Wiktorsson

Magnus Wikström

Patrik Haginge

Daniel Björnquist

Erik Moberg

Mohammed Saeid

Daniel Nordmark

Nordin Gerzic

Robert Åhman Persson

Daniel Gustavsson

Ahmed Yasin

Ayanda Nkili

Alhassan Kamara

Kalle Holmberg

Marcus Pode

Daniel Sobralense

Läs mycket mer inför matchen i måndagens NA, papperstidningen, som du även kan köpa som e-tidning här nedan under måndagen!