Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tuff match slutade med förlust för Lindesberg mot OV Helsingborg

Det svängde i matchen i Allsvenskan i handboll mellan Lindesberg och OV Helsingborg i Lindesberg Arena. Hemmalaget Lindesberg hade ledningen i halvtid, med 15–13, men efter pausen vände OV Helsingborg matchen och vann till slut med 29–26.

– En match som inte betydde något för varken dem eller oss. Vi fick chansen att spela runt på vårt lag. Flera spelare som inte spelat så mycket tog chansen att visa publiken att de är något att bygga vidare på, kommenterade Lindesbergs assisterande tränare Richard Eriksson Nelson.

Jesper Nilsson 7, Fabian Wallouch Lindholm 4, Karl Zetterlund 4, Axel Magnusson 3, Filip Ottosson 2, Linuz Andersson 2, Fatlum Ahmeti 2, Jesper Jakobsson och Elias Andersson gjorde Lindesbergs mål, medan David Florander 6, Oskar Joelsson 5, Johan Lundgren 4, Linus Nilsson 4, David Svensson 3, Jonatan Wilthorn 2, Oskar Cosmo 2, Linus Nileskog 2 och Oskar Hansson stod för gästernas målgörande.

Det här betyder att Lindesberg slutar på tionde plats, och OV Helsingborg på första plats.