Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tunga beskedet för Kif-mittfältaren – säsongen är över

Eländet fortsätter för Linda Hallin.
Kif Örebro-mittfältaren kommer inte till spel den här säsongen på grund av en knäskada.

Hela karriären har varit kantad av skador för Hallin. 21-åringen har tidigare drabbats tre svåra knäskador och i försäsongspremiären mot Eskilstuna United i februari var oturen framme igen.

LÄS OCKSÅ: Nya skadesmällen för Linda Hallin – fick släpa sig av planen: "Jag är bara orolig"

Hallin skrek till efter en närkamp och föll sedan ihop med smärtor i vänster knä. De första rapporterna var efter omständigheterna positiva och Hallin hoppades vara tillbaka till damallsvenska premiären.

Men nu står det klart att det inte blir spel alls den här säsongen. Skadan har visat sig vara värre än vad som först befarades. En magnetröntgen visade att främre korsbandet skadats och att det därför måste till en operation.

FÖR PLUSKUNDER: Hallins positiva besked: "Hoppas vara tillbaka till seriestarten"

– Det kändes jättejobbigt när beskedet kom, men nu är jag inställd på att få ordning på knät och att ta mig tillbaka till planen, säger Hallin i ett pressmeddelande.

Kif Örebros klubbchef, Anders Nilsson:

– Först och främst känner jag oerhört mycket med Linda som kämpat sig tillbaka från skador flera gånger och nu tvingas göra det igen. Men jag är helt övertygad om att hon kommer att ta sig genom den kommande rehabiliteringen på ett riktigt bra sätt och komma tillbaka ännu starkare.