Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tungt inför kvalet för Marcus

Efter en fredag av besvikelser på Circuit de Cataluyna utanför Barcelona hade formel 1-föraren Marcus Ericsson det tufft även på lördagens träning inför söndagens spanska Grand Prix.

Annons

Kumlasonen hade återigen den sämsta bästatiden av de 22 förarna. Den 23-årige svensken kan inte heller trösta sig med att ha överträffat sig själv, då han körde lite långsammare än i sitt första träningspass.

Snabbast på den sista träningen inför kvalet, som körs klockan 14, var tysken Nico Rosberg. Han var nästan sex sekunder snabbare än Marcus Ericsson.

På lördagen gick Ericssons stall, brittiska Caterham, ut och meddelade att den tekniske chefen Mark Smith fått sparken med omedelbar verkan. Han kommer inte att ersättas, utan i stället väljer teamet att bilda en teknisk kommitté, med tre chefer, och uppgiften att utveckla bilarna så att de blir konkurrensdugliga i F1. (TT/NA)