Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två fall av diskriminering som borde få kommunen att protestera

Bara den senaste månaden har två upprörande fall av våldsam diskriminering av invandrare uppmärksammats i vår lokaltidning Nerikes Allehanda.

Alla människors oinskränkta rätt till FN stadgade mänskliga rättigheter och alla barns rätt enligt FN stadgade Barnkonventionen har med hjälp av svenska myndigheter åsidosatts.

Integrationen av allvarligt diskriminerade samhällsmedborgare är en vetenskaplig belagd omöjlighet.

De som förnekas sina mänskliga rättigheter och ser sina barn förnekas sina rättigheter på grund av att de på vissa områden avviker från den våldsutövande majoritetens normer har inga förutsättningar att bli demokratiförsvarande samhällsnyttiga medborgare.

Örebro Kommun bör mycket bestämt protestera mot att deras medborgare fråntas sina mänskliga rättigheter i ett demokratiskt samhälle.

Örebro Kommun bör mycket bestämt protestera mot att deras medborgare fråntas sina mänskliga rättigheter i ett demokratiskt samhälle.

Den muslimska skolan som på oklara grunder stängs, när lärarkåren, som till största delen består av behöriga svenska lärare, inte ens har hörts är en.

Utvisningen av en tvåbarnsmor från barnens pappa för att moderns släktingar slåss för sina mänskliga rättigheter mot av den svenska regeringen kritiserade diktaturer är en annan.

Kick Leijnse

invandrare och människorättsaktivist

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel