Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två personer omhändertogs efter bråk vid mack – tre personer fördes till sjukhus

Vid 19.20-tiden på måndagen larmades polisen om att två grupperingar hamnat i bråk med varandra. Bråket ägde rum vid Circle K-macken i Lindesberg.

Annons

Enligt polisen kom de två grupperingarna till platsen i varsin bil. Av okänd anledning ska det sedan uppstått bråk vid macken. En fönsterruta krossades vid macken, och en person fick skador på sin bil, uppger polisen.

– Det är två grupper av personer som hamnat i nån form av bråk, där de båda grupperna ansett att de haft rätt. Vi har varit på plats med flera resurser och det beskrivs som en rörig situation, säger Kenneth Johannesson, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Förutom polis kallades också ambulans till platsen och tre personer togs med till sjukhus. Senare omhändertog polisen en person, och en annan person enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer.

– Det är personer i 30 till 40-årsåldern, säger Kenneth Johannesson.

Personerna som fördes till sjukhus ska enligt uppgifter vara lindrigt skadade.

De inblandade är bekanta för polisen, uppger Johannesson.