Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Två till sjukhus efter storbråk i centrala Örebro: "Upp emot 20 personer inblandade"

Två gäng satt tillsammans på en krog i centrala Örebro på fredagskvällen och hamnade därefter i slagsmål.
– Två män blev rejält tilltygade i ansiktet, säger Peter Persson, befäl vid polisens regionledningscentral.

Polis larmades om händelsen klockan 23.18 och vittnen finns.

– De två gängen ska ha suttit tillsammans på krogen och sedan av okänd anledning gått ut och börjat slåss. Upp emot 20 personer ska ha varit inblandade, säger Peter Persson.

För Plus-kunder: Anställd på närbutik åtalas för att ha försökt pressa misstänkt snattare på pengar: ”Jag har polisanmält tidigare men inget har hänt”

När tumultet lagt sig fick polisen ta hand om två män som utsatts för grov misshandel, bland annat genom sparkar. Den ene är enligt polisen i 25-årsåldern och den andre i 45-årsåldern. Båda ska vara hemmahörande i Örebro.

– De hade kraftiga skador i ansiktet och blev skjutsade av polis till sjukhus, säger Peter Persson.

Av de uppgifter som polisen hade tidigt på lördagsmorgonen hade inga tillhyggen använts vid slagsmålet. Ingen misstänkt har gripits.

Vet du mer? Har du bilder/film? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72023 (inled meddelandet med NA) eller mejla [email protected].