Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tveksamt till gåvokort åt Regionens alla anställda

Visst är det fantastiskt .... landstingsledningen skall visa sin uppskattning till det arbete som medarbetarna gör under pandemin. Alla 10 000 anställda skall få ett gåvokort på 1000 kr. Man tror det är ett stort skämt när man ser de ansvariga slå sig för bröstet.

Hur många av dessa 10 000 anställda gör extraordinära insatser under pandemin. Jag vill inte förringa någons arbete men allvarligt. Hur många av dessa har 48 timmars arbetsvecka , går hem kl 22.30 och är på jobbet 06.45 igen.

Spara dessa 10 miljoner till ett bättre tillfälle. De som sliter med detta är värda många gånger mer än detta. Vad får de nu för allt slit ? 1 vecka mindre semester och ett gåvokort på 1000 kr.

Känns som ett stort hån mot alla de som sliter ont vecka ut och vecka in.

Dags för ledningen att visa vad de går för och verkligen göra en insats för alla de som verkligen gjort sig förtjänta av detta.

”Sambo till hårt arbetande sjuksköterska”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel