Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tvingas sluta på förskolan för att få ett fungerande liv

Jag är jätteledsen men var tvungen att göra det. Jag gick och sa upp mig i Örebro kommun i veckan efter 30 år inom förskolan. Efter besparingar och mer barn som trycks in i barngrupperna och som går hela dagarna så blir vi två på eftermiddagen med lika många barn som på förmiddagen när vi är tre.

Min kropp har sagt ifrån några gånger och nu kände jag att det får vara nog. Jättetråkigt men samtidigt skönt att veta att jag kommer slippa detta om tre mån.

Jag hoppas efter det må mycket bättre med att slippa huvudvärk varje dag, trötthet, ont i kroppen, sömnlöshet. Jag vill få tillbaka livsgnistan igen och hitta ett annat jobb som jag bara kan släppa och gå hem och inte tänka på dygnet runt.

Vet inte hur ni alla inom skola och vården ska orka och det är inte konstigt att det fattas folk i de yrken där man jobbar med människor för det är ju inte värt något.

”Heja Förskoleupproret”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel