Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tyck till om nya na.se!

Oavsett om du läser den här artikeln i mobilen, surfplattan eller på din dator så har du vid det här laget märkt att na.se fått en rejäl ansiktslyftning. Numera är NA:s webbsajt responsiv.

Det innebär att na.se byter utseende för att passa din skärm. På så vis får du bästa möjliga läs- och tittarupplevelse - oavsett vad du surfar med för manick. För dig som till exempel brukar följa oss i mobilen ger det dig hela innehållet på sajten – i mobilanpassad form.

Testa gärna responsiviteten genom att krympa din webbläsare i sidled (syns ej i vissa Internet Explorerversioner) eller genom att vända på din mobil eller surplatta. Några av sajtens underavdelningar, som till exempel ”Resor” och ”Kultur/nöje”, ligger just nu kvar med sitt gamla utseende. Även de kommer att bli responsiva inom kort.

NA:s populära nyhetsapp och enklare mobilsajt m.na.se kommer att leva vidare för den som föredrar att använda dessa. De kan vara särskilt bra om man befinner sig någonstans där uppkopplingen är dålig. Special-apparna Nedsläpp och Inspark påverkas inte.

Vi på NA är stolta över att kunna erbjuda läsarna en responsiv sajt - men vi är också ödmjuka. Det kommer säkert finnas ”barnsjukdomar” till en början. Därför är dina ögon och åsikter viktiga för att vi ska kunna göra nya na.se ännu bättre.

Dela dina synpunkter med oss i kommentarsfältet nedan, på Facebook eller på Twitter.

Vill du skicka dina åsikter eller tips om brister direkt till oss kan du använda vårt formulär här eller mejla till: [email protected]

Surfs up! ( Ni behöver inte felanmäla det uttrycket :-) )