Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ulf Hilding fortsätter hålla i ordförandeklubban för M

Ulf Hilding har valts om till ordförande för Moderaterna i Ljusnarsberg och Daniel Johansson är omvald till vice ordförande.

Annons

Detta skedde när partiet hade sitt årsmöte den 24 mars.

Så här se styrelsen för Moderaterna i Ljusnarsberg ut år 2018: Ulf Hilding, Daniel Johansson, Karin Gröningson, Jörgen Hart, Ulf Hildebrandt, Peter Johansson och Ingemar Kjellin. Till revisor valdes Anneté Bülow. Mötet avslutades med en genomgång av planeringen inför 2018 års kommunalval samt diskussion av detta.

I ett pressmeddelande skriver M i Ljusnarsberg: "För att Ljusnarsberg ska förbli ett bra samhälle att bo och arbeta i måste kommunen klara skolans, vårdens och näringslivets behov av kunniga och kompetenta anställda. Trygg, ren och prydlig miljö bidrar till att en ort blir attraktiv. Moderaterna går in i valet med en stark vilja att driva på nödvändiga förändringar."

Årsmötet hölls på Bångbro herrgård.