Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: "DG" presenteras i Borås

Nahir Besara förväntas bli klar för ÖSK. Däremot ser Daniel Gustavsson ut att lämna – för en seriekonkurrent.

NA har tidigare skrivit om Elfsborgs intresse för ÖSK-yttern Daniel Gustavsson, som tillsammans med Maic Sema stått för flest mål i ÖSK den här säsongen – sex till antalet.

”DG” själv bekräftade att han nobbat ett kontraktsförslag från ÖSK.

– Det senaste jag har fått har jag sagt nej till. Och de säger att det kan vara tufft att få fram ett annat förslag. Det är så det ser ut, men sedan vet man aldrig vad som händer. Jag har kontrakt året ut och har ett halvår kvar på det. Så det kan hända något, men vi får se, sa "DG" till NA 6 juli.

Sedan dess har det varit tyst kring 25-åringen från Kungsör. Men på onsdagskvällen, dagen innan det svenska transferfönstret stänger, ploppar det upp nya uppgifter. Expressen avslöjar att bara små detaljer återstår innan affären är klar och att allt talar för att övergången blir officiell under torsdagen.

Stämmer det är det inte otroligt att Nahir Besara blir den som ersätter "DG". NA kunde tidigare berätta om att den förre Hammarbyspelaren, senast i turkiska andraligalaget Göztepe, finns på ÖSK:s radar. Sportchefen Magnus Sköldmark bekräftade också att klubben hört sig för om honom.

Borås Tidning rapporterar samtidigt att Elfsborg kallat till en presskonferens i dag klockan 16. Enligt BT tyder allt på att det är "DG" som kommer att presenteras.