Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Haddad till Hammarby

I vintras lämnade han ÖSK för Brommapojkarna. Trots fem mål i allsvenskan uppges Andreas Haddad på fredagen lämna klubben – för Hammarby.

Det är Marcus Leifby, reporter på Aftonbladet, som på twitter uppger att Andreas Haddad på fredagsförmiddagen kommer att läkarundersökas av Hammarby och därefter skriva på för superettanklubben. Debuten för karriärens tionde klubb kan ske redan på lördagen, hemma mot Örgryte.

Haddad var svårt skadeförföljd under sina två år i ÖSK och valde efter att klubben åkte ur allsvenskan i höstas att bryta sitt kontrakt och lämna för Brommapojkarna. Där har han fått experthjälp från läkarteamet, hållit sig förhållandevis hel och startat elva av 16 allsvenska matcher för BP och gjort fem och spelat fram till två av bottenlagets 16 mål. En urstarkt facit.

Trots det talar nu mycket alltså för att han lämnar allsvenskan för superettan.

Hammarby gästar Behrn arena om exakt en månad, den 19 augusti. Då kan det bli comeback på Haddad.

Haddad är fostrad i AIK och Spårvägen och har därefter representerat Assyriska, Qviding, ÖSK, BP samt norska Lilleström, danska Vejle och omanska Al-Oruba.