Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Här är Martin Brobergs nya klubb

Han deklarerade att han lämnar ÖSK i slutet av säsongen. Helst för utlandet. Nu ser det ut som att Martin Broberg får som han vill.

Det är uppgifter till norska Telemarksavisa, som berättar att 27-åringen varit på besök hos tippeligaklubben Odd, genomgått läkarundersökning och att bara detaljer återstår innan allt blir klart.

Odd har länge varit på jakt efter en etablerad mittfältare med målsinne, och enligt den norska tidningen är Martin Broberg aktuell för att skriva ett treårskontrakt.

Broberg kom till ÖSK under sommaren 2015, gjorde stor succé samma höst med tio mål på 15 matcher.

Den här säsongen blev inte vad ÖSK eller Broberg hoppats på. Han skadade sig redan efter 20 minuter av premiären mot Djurgården, en bristning som höll honom ur spel fram till EM-uppehållet. Under hösten har han spelat på olika positioner, även högerback, och gjort det helt okej. Målmässigt blev det dock en klart klenare säsong än föregående, då han gjorde två mål i allsvenskan i år.