Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: Kvinna överfölls och våldtogs i skogsparti – två män söks av polisen

En kvinna i 60-årsåldern blev på tisdagskvällen överfallen och våldtagen av två okända gärningsmän i Kopparberg, enligt en anmälan till polisen.

Annons

Överfallet ska ha skett vid 22-tiden i ett skogsparti i Kopparberg. Polisen har i nuläget mycket knapphändiga uppgifter om händelsen. Ingen misstänkt har gripits och man har heller inget signalement på någon av gärningsmännen.

Den 60-åriga kvinnan fördes till sjukhus för vård och för att säkra eventuella spår från gärningsmännen på hennes kläder.

Bara en timme tidigare blev en kvinna i 20-årsåldern attackerad med kniv av en okänd gärningsman. Det överfallet skedde enligt anmälan på vandringsleden Kopparstigen i Kopparberg. Kvinnan ska enligt uppgift bara ha fått ytliga skador och inte ha uppsökt sjukhus efteråt. Inte heller i det fallet har polisen något signalement av gärningsmannen.

Trots den geografiska och tidsmässiga närheten ser polisen inte något samband mellan händelserna.

– Vi ser inga kopplingar mellan de två fallen just nu, säger Ola Andersson, chef för utredningar i Lindesbergs polisområde.