Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: ÖSK jagar mittback

ÖSK är på väg upp i allsvenskan. Nu jagar klubben en ny pusselbit i lagbygget – från superettajumbon Brage.

Annons

Det är fotbolldirekt.se som uppger att ÖSK, och Gif Sundsvall, jagar Brages mittback Marko Mihajlovic.

ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark väljer dock precis som vanligt att inte kommentera uppgifter innan något är klart:

– Det finns inget att säga. När vi är intresserade av en spelare och det blir något konkret av det, då kommer vi gå ut med det själva, säger Sköldmark till fotbolldirekt.se.

Marko Mihajlovic gjorde 2008/09 tolv matcher i högsta serbiska ligan för Novi Sad, men har sedan spelat på division 1- och superettanivå i Sverige. Först i Dalkurd och därefter i Umeå, varifrån han värvades till Borlängeklubben under sommarens transferfönster. Han har startat samtliga nio matcher för superettajumbon sedan han värvades och hyllas av tränaren Zvezdan Milosevic.

– Det är en av seriens bästa mittbackar, han har otroligt positiva egenskaper. Jag undrade vad han har gjort i division 1 med de egenskaperna. Det är en fullständig gåta för mig hur alla kan ha missat honom. Han kom in i somras och var helt outstanding direkt i sin första match mot Ängelholm och då tänkte jag, det här är inte sant; med hans kapacitet, det är otroligt att han inte är upptäckt än, säger Milosevic till fotbolldirekt.se.

Milosevic sitter på utgående kontrakt. Bland ÖSK:s mittbackar har Magnus Wikström utgående avtal, medan Christoffer Wiktorsson, Ayanda Nkili, långtidsskadade Ilir Berisha och utlånade Eidur Sigurbjörnsson har kontrakt över nästa säsong.