Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter: ÖSK med i jakten på Johan Bertilsson

Östersunds Johan Bertilsson har ryktats till ett flertal klubbar inför den allsvenska premiären. Dalkurd och Helsinborg har tidigare varit på tal men enligt uppgifter till NWT ska nu även Örebro SK och Degerfors IF gett sig in i kampen om mittfältarens underskrift.

Annons

Östersunds Johan Bertilsson har haft problem med skador sedan ankomsten till klubben.

Nya uppgifter säger att mittfältaren ska vara redo inför säsongen. Men med bara dagar kvar till den allsvenska premiären ryktas Östersunds Johan Bertilsson nu på väg att lämna klubben.

Tidigare rapporterade Fotbollskanalen om att Helsingborgs IF, och FotbollDirekt att Dalkurd FF varit ute efter Bertilssons underskrift.

Nu kommer NWT med nya uppgifter om att Örebro SK och Degerfors IS även de har gett sin i jakten på Bertilssons underskrift.

– Jag kommenterar inga klubbar men det saknas inte intresse för Bertilsson i alla fall. Han kommer att ta ett beslut de närmaste dagarna, säger agenten Michael Kallbäck. 

Johan Bertilsson har två kvar på sitt kontrakt i Östersunds FK.