Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Upplys om polisens uppdrag

Örebro. Det kan vara aktuellt att Polisens press- och informationsavdelning tar plats på arenan efter den tragiska dödsskjutningen av 31-åringen på Nygatan. Då NA frågat personer på Nygatan vad man tycker om polisens agerande är det inte konstigt att folk är oroliga efter att skottlossning ägt rum runt knuten. Men vi vet ju inte ännu om skotten som avlossades var direkt dödande, hur många har föraren kunnat skada och döda i centrala Örebro. Vi vet inte ännu vad som skett och varför personen ville fly från polisen och varför skottlossning uppstod.

Det kan vara på sin plats att polisen tar plats och upplyser allmänheten om sitt uppdrag tydligare för både NA:s reportrar och allmänhet att uppdraget är att skydda medborgarna och egendom så slipper vi skapa onödig oro tills fakta kommer efter att utredningen skett.

”En man som heter JF”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel