Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppmaningar till politiker i kristider

Politiker i Örebro Region, se till att era ”chefer” hanterar de arbetsrättsliga lagar vi har korrekt. Svaret ska aldrig vara” passar inte schemat så kan du söka annat”. Anpassning ska i alla fall undersökas. Inte undra på att det finns brister i Omsorgerna.

Politiker i såväl Region som Riksdag. Släpp på de utbildningsregler inom A-kassan som hindrar alla arbetslösa som behöver omställning efter slakt på evenemang, kultur, restaurang, rese och flera branscher. Två till fyradagars kurser ger inte omställning.

Politiker i Riksdagen. Begränsa skatteverkets och bankernas möjligheter att under pandemin sätta konkurser, när inte Regering och tillväxtverket har förmåga att se till att det finns reda slantar på kontot. Bank och Skatteverk vill ha pengar inte löften.

Stort tack till alla tålmodiga Industrianställda som varje dag år ut och år in gör ett enastående jobb i riskfyllda miljöer kalla, varma och heta dygnet runt med hög takt i produktionen. Iförda tung och varm skyddsutrustning. Tack till alla er som regelbundet arbetar över när mycket order kommer och som ofta får flytta sina ledigheter och semestrar allt detta för att vi ska få byggmaterial, bilar, sjukhussängar, kemikalier, nålar och mycket mer. Tack för att alla era företag och ni tillsammans bidrar med skattemedel till bland annat vården.

”Britzan”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel