Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Utfryst av en p-automat

Annons

P-automatseländet igen !

För ett par veckor sedan var det ett förfärligt oväder. Jag skulle till USÖ på ett kvällsbesök. Slängde på mig regnkappan, skulle ju bara parkera och sen in i värmen. Parkeringen gick utmärkt, drog till med tre timmar, om ifall, det skulle ta tid. Jag skulle ju få tillbaka den tid jag inte använde för outnyttjad parkering.

Besöket var över på en timme. Då började P-eländet. Vinden ven och snögloppet var isande kallt.

Satte i mitt VISA-kort med regnblöta händer, som började stelna i kylan. Inget fungerade. Försökte flera gånger, men nej. Jag läste på en informationsskylt.” Vid regnväder fungerar det kanske inte ” Jovisst var det sant. Det fanns ett telefonnummer jag kunde ringa. En vänlig dam sa till mig, att det fanns elva olika P-automater på parkeringen. Jag tyckte det var ju inte mitt fel att det inte fungerade. ” Nej, men gör ett försök någon annanstans”

Jag tittade mig omkring och såg en annan automat. Jag frös som en hund, men viking som jag är, gick jag till nästa automat i alla fall, där det stod ett par med samma ärende som jag. De skulle ha tillbaka en tia. De gick därifrån med oförrättat ärende. Jag gjorde detsamma.

Ska det vara så. P-bolaget med ett nytt namn tjänade 30 kr bara på oss tv kunder. Jag gissar att det var flera efter oss som gjorde detsamma.

Läste i NA härom veckan om en, som skulle behöva byta bank, för att kunna betala. Absurt.

Tekniken är bra, när den fungerar.

Margareta Anneborg

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel