Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad får Torget i Askersund kosta?

Torget får vänta på ansiktslyftning stod att läsa i NA. Askersunds torg måste vara ett av de dyraste i vårt län, efter yta. Vad gör att våra kommunpolitiker lägger ner så mycket tid och pengar på en bilparkering som man gjort på torget i Askersund. Tror våra politiker att vårt torg är så unikt så turister kommer att vallfärdas hit för att se på våran bilparkering. (Eftersom detta torg får kosta hur mycket som helst).

År efter år flyttar man fram och tillbaka på kullerstenarna på torget, rena lekstugan för vuxna. Dessa pengar hade varit bättre att använda till våra äldre, barn, arbetssökande och sjuka men de glöms alltid bort. Först torget sedan kommuninvånarna i bästa fall. Hur tänker våra folkvalda politiker.

Skulle det inte vara bättre vi gjorde torget till en trevlig mötesplats som lockar hit turister av nyfikenhet över, hur ett trevligt torg kan utnyttjas för alla åldrar. Med försäljning av till exempel blommor, grönsaker, fisk godis och bröd med mera, istället för en bilparkering som det är i dag. Dags att kommunpolitiker börjar lyssna på sina kommuninvånare som ofta har både bra och intressanta idéer som kan gynna kommunen.

”Anne-Lie”

Askersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel