Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välfärdssamhället är en bluff

Varför är visa människor mindre värda ?

Sätt lag på det att alla ska ha en bostad och fast adress i Sverige. Då minskar kriminaliteten också. Politikerna som vill ha väljare tänk då på detta. Ni kan alltid prova att vara hemlös och fattig.

På 1970-talet så då fick man inte kasta ut folk på gatan om dem inte kunde betala sin hyra. Tage Erlander och Olof Palme såg till att det fannsr en sådan social lag att folk skulle ha bostad i Sverige. I dag är det annorlunda. Den lagen har rivits bort. Varför undrar jag? Är inte svensken, finnen, dansken, norrmannen eller de från de andra länderna värda någott?

Alla människor i Sverige kan bli hemlösa någon gång! Fast att de har jobb och bostad i dag! Hemlösheten finns bland fattiga, pensionärer och barnfamiljer, samt missbrukare. Även om man är psykiskt sjuk och ligger efter med hyran.

Är det här den nya Sverige att man skiter dem som har det svårt ekonomiskt och är sjuka och skuldsatta, att man skiter i dem. Men Tage Erlander och Olof Palme har snurrat som en svarvchuck 3000 varv per minut av ren ilska för vad man gör mot de fattiga människorna i Sverige. Det finns hemlösa i Örebro och andra städer och orter i Sverige.

Välfärdssamhället i Sverige är en bluff för det finns inte! Man gör rika mer rika och fattiga får svälta! Det har inget med coronapandemin att göra.

Hanna Makkonen

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel