Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vänsterpartiet har varje krona finansierad

Annons

Replik till Johan Gynnhammar 17 juni.

”Socialdemokraten Johan Gynnhammar låtsas skriva ett svar på min debattartikel där jag tog upp majoritetens planer på att höja och införa nya patientavgifter inom region Örebro län. Istället så anklagar han Vänsterpartiet för att lägga fram en ansvarslös budget. Jag tycker det är intressant att det är just en socialdemokrat som häver ur sig detta. Kan det bero på att de själva inte har något trovärdigt alternativ, särskilt när allt i regionen går åt helsike? Anfall är ju, som bekant, bästa försvar.

Herr Gynnhammar har säkert inte läst min debattartikel, då han blandar äpplen med päron. Tips till dig Johan, läs debattartikeln igen så ser du vad den handlar om.

Angående Vänsterpartiets budget så har vi varje krona finansierad. Där lyfter vi de områden vi särskilt vill värna. Bland annat en fortsättning av de låga patientavgifterna för undersökningar och behandlingar. Fortsatt avgiftsfri sjukvård för barn och unga upp till 25 år, fortsatt avgiftsfria hjälpmedel för äldre och funktionsnedsatta. Det ni i Socialdemokraterna vill försämra, det vill vi i Vänsterpartiet behålla. Och allt är finansierat.

Vi i Vänsterpartiet föredrar låga avgifter istället för höjda arvoden.

Jihad Menhem (V)

Oppositionsråd, region Örebro län

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel