Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var får åmmebergarna bada?

I NA 12 mars finns en artikel om stängningen av Åmmebergs badplats. Stängningen skedde 2016 och ordförande i nämnden var då Johan Calais. Han säger till tidningen att ”Det är fel att vi inte ska försöka få till en badplats i Åmmeberg”. Vad gjorde han till och med 2018 för att undersöka möjligheten till en ny badplats? Svar: Inget, vad som berättats för mig av då ansvarig tjänsteman. Bara såg till att en stenvall kom till, men inga alternativa placeringar.

Vi gjorde förra året en undersökning av alternativa platser med vad som krävdes för att de skulle bli attraktiva badplatser vid Åmmelången men av olika skäl ansåg vi inte att de var realistiska. Så kom gärna med förslag till vad vi skall undersöka för platser, men det är kanske för mycket begärt. Jag har bett en annan klagande s-politiker om förslag vad vi skall undersöka för plats, men fått tystnad till svar.

Vi har ett uppdrag av nämnden att undersöka nya platser och jag tar gärna emot förslag till utredningsuppdrag.

Staffan Korsgren

Liberalerna, ordförande i KoT-nämnden

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel