Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vattnet på Kungsgatan stängs av på grund av vattenläcka

På tisdagskvällen mellan klockan 19.00 och 00.00 kommer vattnet att vara avstängt på Kungsgatan 16, 23, 25 och 27 i Örebro till följd av en vattenläcka. Under den planerade avstängningen kommer vatten att kunna hämtas på Kungsgatan 17 meddelar Örebro kommun på sin hemsida.

Annons

Kommunen skriver också att sms har gått ut till boende i de berörda fastigheterna. Till fasta telefoner skickas röstmeddelande, företag ska också meddelas om avstängningen.

När vattnet sätts på igen kan missfärgningar och förändringar i tryck förekomma. Missfärgningarna ska vara ofarliga skriver kommunen på sin hemsida men man ska vara försiktig med att tvätta kläder i vattnet. De boende uppmanas att öppna kranen och spola kallt vatten tills det blir rent.

Det missfärgade vattnet kan med fördel användas till blomvattning eller för att spola toaletten med skriver de ansvariga på kommunen.