Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem vågar värna världens befolkning?

Annons

Orättvisor

Det måste förändras i vår värld om vi ska undvika fattigdom med efterföljande kriminalitet och krig. Vi i rika länder frossar på ett sätt som den fattiga världen inte kommer att acceptera. Det måste till ett jämlikare liv, inte bara i resp. land, det gäller hela världen.

Självklart ska så många som möjligt arbeta och skapa egen försörjning men när det är omöjligt måste vi i rika länder dela med oss. Finns inget alt. att människor som ser på när vi frossar ska acceptera det i längden. Högre skatt för de rika och en del av det ska gå till fattigdom världen över.

Vi måste tänka om, omfördela samhället med rättvisa. Vet vad svaret blir, alla förmögna har arbetat sig till det. Skitsnack, allt för många har det alldeles för lätt att få sina pengar, arv med mera gör det helt orättvist. Finns massor av saker som bör beskattas hårdare så vi kan stötta de fattiga i världen.

Det finns tydligen inget parti som vågar värna om hela världens befolkning. Det är så att vi är ett gemensamt folk på denna jord och bör därför hjälpas åt över landsgränser om vi inte ska få ett bakslag med angripande från de fattiga från hela världen.

Förväntas ett krafttag från er politiker och framförallt EU och FN.

”Orolig äldre för kommande generation”

Örebro

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel