Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Victor Skölds flört med superettan-klubbarna: "Älskar ju Göteborg"

Att Victor Sköld är ett hett villebråd för Örgryte och Gais är ingen hemlighet.
Inte heller att han skulle kunna tänka sig en flytt.
– Det är klart att jag älskar ju Göteborg som stad och tackar aldrig nej till att komma till det hållet, säger han till GP.

Annons

Örebros trupp är redan spikad. Det har tränaren Axel Kjäll gjort klart och tydligt.

Men det är om ingen försvinner. Då hamnar klubben i ett annat läge.

– Det har ju funnits ett gäng spelare som det ryktats om i perioder och så funkar ju den här branschen. Vi är redo om det blir någon rörelse i truppen. Det är där vi lägger vårt fokus just nu: hur och med vem som vi ska ersätta en spelare som försvinner, har ÖSK-tränaren tidigare sagt.

ÖSK-truppen spikad: "När det gäller A-lagskontrakt är det redan klart"

I Göteborg har dock ryktena om en flytt till Öis och Gais gått varma när det kommer till anfallaren Victor Sköld. ÖSK:s sportchef Magnus Sköldmark har tidigare bekräftat att det finns ett intresse från superettan-klubbarna och huvudpersonen själv gör ingen hemlighet vad han känner för 031-området.

– Det är klart att jag älskar ju Göteborg som stad och tackar aldrig nej till att komma till det hållet. Sen ska ju tajmingen vara rätt också, säger han till GP.

28-åringen har ett kontrakt som sträcker sig även över kommande säsong. Något konkret förslag från någon av klubbarna verkar inte finnas just nu, men att de är sugna på att få över ÖSK-anfallaren bekräftar han själv.

– Det är mycket rykten och mycket snack nu men klubbarna är intresserade. Sen har jag kontrakt här och det är inte så mycket mer än så, säger han.

Allra starkast intresse har Öis visat. En flytt till dit skulle innebära en återkomst med Thomas Askebrand som han hade som tränare under sin tid i Falkenberg.

– Det är en jädra duktig fotbollsspelare som skulle passa in hos oss. Han är ett av namnen på vår lista, sedan får vi se hur det blir, sa klubbens ordförande Joacim Nordh till GP nyligen.

LÄS OCKSÅ

ÖSK-anfallaren kan hamna i Superettan – bekräftar intresse: "Inget konstigt"