Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vill jag inte kommentera"

Enligt Nordin Gerzic ska han och ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren ha haft ett möte med de två vakter som ingrep på Frimis. Sjögren själv är fåordig.
– Det där är inget jag vill kommentera, säger han.

När NA når Lennart Sjögren känner han till händelsen som inträffade natten till söndag där Nordin Gerzic togs om hand och fördes till polishuset, där han fick tillbringa natten i fyllecell efter ett bråk på Frimis dansgolv.

– Vi har en haft ett samtal med Nordin och väljer nu att invänta den pågående utredningen innan vi kommenterar det här ytterligare, säger ÖSK:s sportchef.

Vilken version har du fått av Nordin?

– Jag har ingen anledning att redogöra för vad Nordin sagt. Det sköter vi internt.

Nordin uppger att han tillsammans med dig ska ha suttit i möte under tisdagen med de inblandade vakterna.

– Det där är inget som jag vill kommentera.

Vad vet du om incidenten?

– Att laget hade en tillställning där det sedan hände något som gjorde att man valde att ta ut Nordin från nattklubben. Jag vet även att polis tillkallades och att Nordin fick följa med till stationen där han sedan släpptes.

Vad är din reaktion angående fallet?

– Inga kommentarer. Jag vill inte gå händelserna i förväg utan få hela bilden klar för mig innan jag uttalar mig mer om det.

Hur kommer ni att hantera det här inom klubben?

– Vad vi gör internt kommer vi att berätta när alla korten är på bordet.