Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vinst för Kanalskolan

Sexan på Kanalskolan deltog under torsdagen i finalen av Landslagets Fair Play Trophy. Inomhusturneringen i fotboll spelades i Idrottshuset i Örebro.

Annons

Kanalskolans sexor vann finalen med 6-3 mot Lillå-skolan från Örebro. Därmed slutade man etta i Örebro läns distrikt och fick hissa upp bucklan i skyn.

Stor glädje

Det är lätt att förstå klassens stora glädje med tanke på att hela 47 klasser deltog i länet och nu har man dessutom en chans att få åka upp till Stockholm i samband med en landskamp och träffa landslaget.

Besvara frågor

Klassen skall nu besvara ett antal frågor om Fair Play och även komma med egna idéer om hur man kan utveckla fotbollen genom Fair Play. En jury kommer att utse en vinnande klass. Tidigare under terminen har klassen kvalat en gång i Laxå där man vann två matcher, men också en gång i Odensbacken med lyckat resultat. Detta resulterade i en kvalificering till finalen i idrottshuset.

Finalspelet inleddes med vinst mot Engelbrektskolan med 4-2 och följdes upp med 5-1 mot Karl-Johanskolan och sedan var det alltså dags för matchen mot Lillåns Skola. Målgörare i Idrottshusets final blev Jonathan Harlén 2, Emelie Bohlin 2, Jaira Rickard 1 och Alihan Soyal 1.

Annons