Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visst är abortfrågan viktig

REPLIK till Eva-Lena Jansson (NA 23/7). Eva-Lena Janssons rubrik är rätt! Jag tuggade själv på samma rubrik men med annan slutsats. Abortfrågan är en fråga och den är viktig. Eller är det oviktigt vad vi har gjort/gör med närmare två miljoner liv, blivande barn, blivande vuxna, blivande Einsteins, blivande skötare till oss själva den dag vi inte längre kan torka oss i baken själva efter i bästa fall ett toabesök, annars en förbrukad blöja?

Lössläppt sex utan gränser kräver rätt att abortera oönskade individer. Fria aborter kräver invandring. Vem ska annars ta hand om oss?

Hur ska vi annars klara av den förvridna demografiska form som skulle vara en pyramid?

Jag bara undrar om Eva-Lena tänkt färdigt eller börjat tänka och sedan stängt av när ekvationen inte går ihop? När Åkesson säger att abort inte är viktigt så har inte heller han tänkt färdigt. Den förändring av sista vecka för fri abort som SD förfäktar löser inget problem. Det är ett fåtal aborter som sker efter 12:e veckan. Nog så viktigt med alla liv men ingen lösning. Säger inte samvetet något till dem som står upp för lösa sexuella förbindelser och fria aborter?

Jag påstår också att Gud finns och att Han har åsikter om våra värderingar.

Berit Palm

Vintrosa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel