Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stjärnan lämnar Lindesberg Volley

Passaren Denise Van de Mortel tvingas hastigt lämna Lindesberg Volley och återvända till USA.

Annons

Anledningen är att hennes pappa drabbats av cancer. Denise Van de Mortel spelade i tisdagens segermatch borta mot Rig Falköping.

Men i ett pressutskick från klubben på torsdagskvällen meddelas nu att amerikanskan blivit "tvungen att hastigt återvända hem till USA".

På sin egen Facebooksida förklarar Denise Van de Mortel orsaken:

"Som många vet kämpar min pappa mot cancer. Det finns ingen annan plats jag hellre vill vara på just nu än vid hans sida med min familj. Tack för en fantastisk höst, jag kommer att sakna var och en av er och önskar er allt gott", skriver hon och berättar också att resan hem till Kalifornien påbörjas i dag fredag.

Nyförvärvet Denise Van de Mortel har varit en viktig kugge i årets Lindesberg. Hon ligger femma i elitseriens passningsliga.

- Det blir ett tilfälle att visa att den lagmaskin vi håler på att bygga upp ska hålla även när det går lite tyngre, säger coachen Johan Isacsson i pressmeddelandet.

För Lindesbergs del väntar närmast Gislaved hemma på söndag. Lindesberg har inlett årets elitserie starkt och ligger tvåa i tabellen med elva inspelade poäng. Fjolårets kvartsfinallag Gislaved är just nu sist med bara en poäng.

Mer läsning

Annons