Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vretstorp upp i serieledning efter seger i toppmötet med Sturehov

Annons

Vretstorp är ny serieledare i division 4 Örebro herr i fotboll efter att ha besegrat Sturehov i toppmötet på bortaplan på fredagen. Matchen slutade 0–3 (0–0). Tidigare serieledaren Sturehov petas därmed ner som tvåa i tabellen.

– En okey första halvlek, i andra halvlek tar Vretstorp över taktpinnen helt och vinner också rättvist. Idag räckte vi inte till, kommenterade Sturehovs tränare Fredrik Nilsson efter matchen.

Vretstorps tränare Dennis Fransson tyckte så här om matchen:

– Seriefinaler är alltid tuffa matcher och så även idag. Vi visste att Sturehov är ett bra lag, men jag tycker att vi löser uppgiften lysande idag. Vi spelar efter vår matchplan perfekt idag och styr hela matchen från första minut till sista. Sturehov spelade på omställningar och gör det bra stundtals men vi håller ihop våra defensiva lagdelar riktigt bra och släpper egentligen inte till något jättefarligt under hela matchen. En bra seger och kollektivet är riktigt bra idag igen. Nu väntar en tuff vecka med cupspel och sedan Lillån innan serien vänder igen. Bara att hålla fokus på uppgiften!.

Resultatet betyder också att Vretstorp har hållit nollan i tre matcher i rad.

Anton Weman gjorde två och Hampus Lind ett mål för Vretstorp.

Torsdag 13 juni 19.00 spelar Sturehov borta mot IFK Lindesberg. Vretstorp möter Lillån hemma på Fredriksberg fredag 14 juni 19.00.

Annons