Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vretstorp upp i topp efter seger mot Askersund

Vretstorp är nu serieledare i division 4 Örebro herr i fotboll efter seger borta mot Askersund. Matchen slutade 0–3 (0–1). Vretstorp leder serien ett poäng före Sturehov. För Askersund betyder resultatet en niondeplats i tabellen.

– En match där vi ligger lågt och och försöker stänga ytorna mot ett skickligt Vretstorp. Tyvärr får de in ett tvivelaktigt mål efter 30 minuter där det är tveksam om bollen är inne. I andra lyckas vi inte alls få till något offensivt spel och Vretstorp dödar matchen sista tio. Tyvärr väger vi lite för lätt och nu är det bara ladda om tills nästa viktiga match mot Lindesberg, kommenterade Askersunds tränare Johan Hailee efter matchen.

Vretstorps tränare Dennis Fransson tyckte till om matchen:

– Idag möter vi ett bra organiserat Askersund som backade hem och krigade i 90 minuter. Det dröjde innan vi kunde göra 1–0 genom Anton Weman, sedan stod matchen och vägde där vi hade bollinnehav men Askersund försvarar sig kanonbra. I andra halvlek lyckas vi spela oss genom med fina kombinationer och ett klassavslut av Anton i borte krysset. Sedan gör vi 3–0 och har kontroll bakåt egentligen hela matchen. Men Askersund är ett kanonbra lag som jobbar hårt och kommer att ta sina poäng. För vår del gäller det att ladda om batterierna inför Bosna på tisdag.

Det betydde femte matchen i rad utan seger för Askersund.

Målen gjordes av Markus Moore och Anton Weman 2.

På tisdag 27 augusti 18.30 spelar Askersund borta mot IFK Lindesberg, och Vretstorp hemma mot FK Bosna.